Brood bakken bij Robèrt
10 oktober 2017

Zilver bij Taartentrends

Vorig weekend heb ik meegedaan aan de wedstrijd bruidstaarten op de taartentrends beurs in Utrecht.

Waarom zou je nou aan zo’n wedstrijd meedoen denk je misschien? Tenslotte kost het veel tijd energie en geld, maar wat krijg je er nou voor terug? Ik doe mee aan zo’n wedstrijd om er beter van te worden. Je krijgt een kritisch juryrapport, daardoor hoor je terug wat je verbeterpuntje zijn. Daar kan je dan dus aan werken en hoop je een volgende keer meer punten te krijgen voor je inzending.

Dit was mijn inzending:IMG_3123

Ik ben er heel wat uurtjes mee bezig geweest. Vervolgens moest ik de taart donderdagavond in Utrecht inleveren nadat ik ‘s ochtends eerst nog naar Amsterdam moest voor een symposium. De taart ging dus toen al mee in de auto. Gelukkig is het geen eetbare taart maar de warmte en vochtigheid in de auto en in de parkeergarage doet zo’n taart dan toch geen goed. Ik baalde dan ook dat er barstjes te zien waren in de fondant en een deel van de sluier kapot was gegaan. Ook een paar veren waren losgegaan maar dat heb ik nog wel een beetje kunnen repareren.

IMG_3130

De jury – waaronder Riany Clement van http://www.bellariacakedesign.nl , voor wie ik veel bewondering heb – jureerde mijn inzending met een zilveren prijs.

IMG_3130

Daar was ik echt wel heel erg blij mee! Ook met de tips en opmerkingen van de jury, daar kan ik echt weer mee verder. Kortom, best wel trots….

 

groetjes en een fijne week,

Astrid

Geef een reactie