IMG_3006
brood bakken bij Robèrt
11 mei 2018
IMG_0186
Skillsschool
2 november 2018

Weer aan de slag

marsepein

De vakanties zijn weer voorbij en in ons huis is iedereen weer aan de slag, hetzij op school danwel op het werk. Gelukkig is het ook niet meer zo heet want in de afgelopen week mocht ik ook weer een bruidstaart maken. Het bruidspaar wilde graag dat de taart afgewerkt werd met marsepein. Er zaten 2 verschillende smaken in: aardbeien met zwitserse room en chocolademousse met hazelnotencrunch en een laagje knakkende chocolade. Verder had het bruidspaar een speciaal verzoek: of ik een bruidspaar erbij wou maken waarbij de bruid met de taart op haar decolleté knoeide;-))) Ja hoor natuurlijk. De taart werd afgeleverd in het Valkhofpark in Nijmegen. Helaas stond de tafel scheef waardoor de taart ook scheef wou… maar daarover heb ik het bruidspaar niet gehoord, alleen dat ze heel blij waren en het erg lekker vonden! Ja daar doe ik het toch voor!IMG_4776

 

liefs, Astrid

Geef een reactie