Boetseren
3 april 2016
Cakepops
18 april 2016

The making of…

Burj_KhalifaDeze week had ik een heel speciale opdracht. Of ik de Burj Khalifa kan maken van taart. Een 3D-taart dus. Nou vind ik 3D-taarten maken best leuk maar het is ook best lastig. Het moet goed verstevigd worden her en der. Ik moet bekennen dat ik dit gebouw niet kende maar inmiddels ben ik er aardig vertrouwd mee geraakt… Hoe pak je zoiets aan? Allereerst maar eens uitgebreid gegoogled. Proberen een beeld van dit gebouw te krijgen. (Een schaalmodel was natuurlijk handig geweest.)

En zo vond ik een handige bouwtekening van het gebouw waarmee ik aan de slag ben gegaan.

Het was nog een hele klus deze 1.05 m hoge taart in de auto te krijgen om te vervoeren maar ik kan gelukkig zeggen dat hij heel is aangekomen…

Iedereen een hele fijne week,

Astrid

Geef een reactie