Smaken

La Passieterie biedt een keur aan smaken – zoveel dat het soms moeilijk is een keuze te maken. Natuurlijk help ik u een keuze te maken in de combinaties van smaken. Maar soms moet je toch echt eerst proeven om te weten of je dat lekker vindt.

Proeven

Op een rustig moment (meestal in de avonduren) plannen we samen een proeverij waarin jullie de gelegenheid krijgen om onder het genot van een kopje koffie of thee 3 smaken te proeven. Ik maak voor jullie 3 biscuittaartjes met verschillende vullingen. Natuurlijk krijgen Julie dat niet allemaal op. Wat er over is nemen jullie gewoon mee naar huis en kan de volgende dag thuis (evt met medeproevers) nog eens geproefd worden. We besluiten daarna pas welke laag welke vulling krijgt. Zo weet je zeker dat de taart bij jullie smaak aansluit.

Gesprek

Tijdens de proeverij kunnen we elkaar ook beter leren kennen en in alle rust bespreken wat jullie wensen zijn. Het stelt mij in de gelegenheid jullie te laten zien wat er allemaal mogelijk is aan de hand van voorbeelden.