Wie is...

Mijn naam is Astrid Snijders. Ik mag met trots zeggen dat ik de eigenaresse ben van La Passieterie. Naast mijn Passie voor het bakken en decoreren werk ik als verpleegkundige en ben ik moeder van 2 geweldige zonen.

Welkom

Bestellingen kunt u online of telefonisch plaatsen. U kunt de bestelling bij mij thuis ophalen. Bruidsparen ontvang ik graag voor een lekker kopje koffie of thee met iets lekkers erbij. Tijdens de proeverij bespreken we het ontwerp, de smaak en de decoratie van de taart.

Opleiding

Van klassiek tot bling bling, er is heel veel mogelijk. Wat dacht u van een geboetseerd bruidspaartje, bloemen van sugarpaste, bling bling juweeltjes, royal icing.

Hiervoor heb ik diverse cursussen trainingen, workshops en opleidingen gedaan. Natuurlijk PME. Maar ook boetseertraining bij Debbie Brown, Annelies van Tessel en Dirk Luchtmeijer, Lambeth icing methode bij Kathleen Lange, een korte training in airbrush bij Cakesupplies en diverse patisseriecursussen bij Robert van Beckhoven. Ik vind het belangrijk op de hoogte te blijven van de nieuwste mode op het gebied van taartdesign en decoratie. Daarom lees ik regelmatig nationale en internationale tijdschriften op het gebied van taartdecoratie, bezoek ik af en toe een beurs om de nieuwste trends te zien.