Bruidstaart en Vullingen
26 april 2016
Karamel
16 mei 2016

Peggy Porschen

Hallo! wat een heerlijk weer he?! De afgelopen week was ik met mijn 2 zoons naar Londen. Mijn jongste zoon verlaat dit jaar de basisschool en dat is de reden dat we een citytrip deden. We waren al in Parijs toen mijn oudste zoon de basisschool verliet en zodoende was Londen gauw bedacht. En behalve alle highlights die je gezien moet hebben, een bezoek aan Warren Bross studios naar de tentoonstelling van de making of Harry Potter, had ik ook een persoonlijke wens: een bezoek aan “the Parlour” van Peggy Porsschen. Voor wie haar niet kent zou ik je toch aan willen raden haar naam eens te googelen. Ze maakt fantastisch mooie taarten – waar ik alleen maar van kan dromen. Prachtig als je zo bezig kan zijn met bloemen en taart! Ik ben een groot bewonderaar van haar! Op 5 juni bezoek ik “The cake and bake experience”- hier zal Peggy Porsschen een workshop verzorgen en natuurlijk doe ik mee!

En zie hier haar prachtige engelse winkeltje met hele mooie cupcakejes. Ik heb een salted caramel gegeten en hij was verrukkelijk! Ik ben in het bezit van het recept dus wil je zo ook proberen dan kan ik ze voor je maken…

Hele fijne week,

groetjes, Astrid

 

Geef een reactie