pensionering
25 mei 2019
Brood deel 3
25 mei 2019

International Royal Icing day

Een goede vriend van mij – ook Royal Icing gek als ik – vroeg me of ik mee wilde werken met een Royal Icing project voor de International RoyalIcing day. Toen heb ik best lang nagedacht wat ik nou eigenlijk zou willen maken. Al best lang geleden had ik al eens gefantaseerd over hoe het kastel “Neuschwanstein” in Royal Icing eruit zou zien. Dus dit was misschien wel een goede gelegenheid om dat eens te proberen.

Unknown

Met behulp van een soort bouwtekening ben ik enthousiast aan de slag gegaan – het ene muurtje na het andere…

IMG_0707

Wat was dat leuk om te doen! Helemaal in Trance… Geleidelijk bleek wel dat het kasteel iets te groot was voor de taart waarop hij moest staan. En dus heb ik er een vrije variatie van gemaakt. De ingang kwamonder aan de berg en ik maakte een lange trap naar het hoofdgebouw….IMG_0713IMG_0735 3LeDcH87StmTn2JN+k1hyA

Geef een antwoord