5 dagen naar Londen
7 februari 2018
Spanning voor de wedstrijd
6 april 2018

Dickensdag Druten

Ik had een leuk idee. Vond ik zelf. Voor de jaarlijkse Dickensdag maak ik gezellige kerstkoekjes. Hele mooie die je in de boom kunt hangen. Dus dat heb ik gedaan. 2 Weken lang was ik in de ban van de kerstkoekjes. Het hele huis was een koekjesfabriek geworden. Overal lagen koekjes te drogen nadat ze met veel geduld met Royal icing gedecoreerd waren.

kerstboomkoekjes gingerbread

kerstboomkoekjes gingerbread


IMG_3471IMG_3473

En toen kwam de grote dag. Ik en mijn vriendin – verkleed als bakkersvrouwtjes hadden er zin in. We kregen een kraampje toebedeeld enigszins ver verwijderd van de eigenlijke markt, maar dat zou niet deren want er werden honderden mensen verwacht. Wij het kraampje heel gezellig aangekleed, met lichtjes en heel veel koekjes, kerstbomen, koekhuisje en taarten. Alleen – toen begon het te sneeuwen. Dat lijkt een geweldige combinatie met de Dickensdag – echter voor ons hield dat in dat er bijna geen bezoekers waren. Het was echt heeel erg koud. En alles werd nat. De koekjes waren natuurlijk verpakt maar de taarten hebben er heel erg van geleden.IMG_3480

Zo erg dat ik ze allemaal weggegooid heb nadien. Ik heb heel veel koekjes weer mee naar huis genomen en ze gelukkig wel op andere wijze kunnen verkopen.

 

 

 

IMG_3447 IMG_3452

IMG_3454

kerstmannen vanille suikerkoekjes

 

 

 

 

 

 

 

Helaas erg teleurgesteld van de Dickensdag en de organisatie er rondomheen. En zo blij toen we thuis aan de Glühwein zaten!!

tot de volgende keer!

Astrid

Geef een antwoord