The making of…
10 april 2016
Bruidstaart en Vullingen
26 april 2016

Cakepops

Goedemorgen, het is alweer maandag, normaal gesproken probeer ik op zondag te bloggen maar doordat ik druk was gisteren met belastingpapieren is dat er niet van gekomen. Ik heb natuurlijk maar een klein bedrijfje maar ik zie er wel een uitdaging in om het ondernemen zo onder de knie te krijgen – dus heb ik maar s geprobeerd dat allemaal zelf te doen en te begrijpen. Met mijn Lief naast me, die er iets meer verstand van heeft dan ik zijn we een eind op weg gekomen maar we zijn nog niet klaar helaas…

Deze week heb ik – naast een hele leuke Dikkie Dik taart – cakepops gemaakt. Dat is zo’n leuk werkje en gaat echt supersnel. Het handbalteam van mijn vriend is kampioen geworden dus ze kregen allemaal een cakepop presentje van mij:

IMG_0403

En toen was ik toch bezig hihi… dus heb ik deze nog gemaakt. Superleuk voor een bruiloft! Het bruidje en de bruidegom. Staat ook erg leuk op een sweet table. In het midden een mooie taart en links en rechts deze gezellige cakepops. Dan doe je er nog een schaaltje mooie witte en bruine macarons bij en een paar hoge glazen schalen met snoepjes in bijpassende kleur voor de kinderen. Wat slingers en kaarsjes doen de rest…. Zomaar een ideetje….

Hele fijne week allemaal,

Astrid

Geef een reactie