International Royal Icing day
25 mei 2019
Masterclass met Kristina Rado
3 oktober 2019

Brood deel 3

Goedenavond,

Vandaag de eerste dag van deel 3 brood, bij Robèrt. Het was een erg intensieve dag! Wat hebben we veel gemaakt vandaag en wat heb ik veel geleerd. Ik kan bijna niet wachten mijn eigen desem op te zetten en het uit te gaan proberen. Er staat nu van alles in de grote koeling op ons te wachten;-) Maar vanmiddag mochten we al het overheerlijke focaccia en de verwenbroden meenemen. Ik heb de diepvries maar vast wat leeggehaald…

IMG_1150

Nadat ik deel 1 en 2 afgerond had – waarin mn de gietbroden behandeld worden, was nu de het desembrood aan de orde en vooral: we bakken in de bakkerij van Robèrt en niet in de workshopruimte. Dat is toch weer anders.. Ik kan het iedereen aanraden deze cursus te doen als je geïnteresseerd bent in brood. Erg leerzaam en voorkook superleuk – en je hebt voor de komende weken wel even genoeg brood in huis…haha!!

 

Astrid

Geef een antwoord