Dunkmaster Darius
27 maart 2016
The making of…
10 april 2016

Boetseren

IMG_0302 (1)Het wou de afgelopen week nog maar geen lente worden maar tijdens een natte wandeling aan de Waal werden we verrast door deze prachtige regenboog!! Nog nooit een regenboog zo laag zien staan! Maar vandaag is het er dan dus van gekomen: ineens staat er van alles in de knop en werd de plaatselijke ijssalon druk bezocht. In ons dorp werd de Drutenloop gelopen waar mijn zoon meeliep met de 5 km. En dat heeft ie hartstikke goed gedaan! Trotse mama hier…

In de afgelopen week ben ik intensief aan het boetseren geweest. Soms krijg ik een verzoek van de meest bizarre figuren – zoals vorige week met die “Dunkmaster Darius” uit League of Legends (zie vorig bericht.) Diverse bekende striphelden en tv-figuren zijn al voorbij gekomen: Nijntje, Donald Duck, Buurman en Buurman, Thomas de trein, Cars etc. En ook allerlei figuren die de hobby danwel de liefde van de ontvanger moeten tonen. Zo ook deze week: de ontvanger werd 60 jaar en ter gelegenheid daarvan wilde de ontvanger graag een taart met zijn motor erop. Da’s echt wel een uitdaging! Maar met veel plezier (en een beetje stress…want hij moest natuurlijk wel op tijd af!) heb ik vooral in de afgelopen week zitten knutselen aan die motor. En vervolgens ook aan de man die erop moest zitten die toch ook wel een beetje moest lijken..hihi. Met een foto van de persoon in kwestie op de motor in kwestie ernaast heb ik het volgende ervan gemaakt:

Daarna komt het leukste moment: de taart wordt opgehaald… de verrassing, de blijdschap en verwondering. Zo leuk! Ik hoop dat ze een hele leuke dag hebben gehad en veel plezier om de taart gehad hebben!

Binnenkort waag ik me aan weer een nieuw uitdagend boetseerwerkje….

Fijne week,

Astrid

Geef een reactie