Goedenavond, ik heb de grote eer gehad om een 5 daagse masterclass royal icing van Kristina Rado te mogen volgen. Weer zoveel nieuwe dingen geleerd! Ik […]
Speciaal voor de pensionering van een gewaardeerde kinderarts op mijn werk heb ik deze taart gemaakt. Ik heb geprobeerd om veel mogelijk persoonlijke eigenschappen in de […]
Over 4 weken is het alweer Sinterklaas. Ik ga weer cupcakes bakken voor de Sint. Met een fondant versiering of een heerlijke botercreme toef. €2,50 per […]
Een jaar of wat geleden heb ik me aangemeld bij de BSG. De British Sugarcraft Guild Deze organisatie bevindt zich in het Verenigd Koninkrijk. Mensen die […]
In maart was ik wederom bij Robèrt van Beckhoven in Oisterwijk voor de 2-daagse cursus brood bakken deel 2. Twee hele leerzame dagen: verrassend om te […]
Afgelopen weekend was het dan eindelijk zover: de cake and bake wedstrijd. Ik deed mee in twee categorieën. De eerste categorie was de tweebladige taart met […]
Dit jaar doe ik mee aan een internationale taartenwedstrijd in Essen. Die vindt plaats tijdens de Tortenmesse in het beursgebouw in Essen, Duitsland. Waarom doe je […]
Vorig weekend heb ik meegedaan aan de wedstrijd bruidstaarten op de taartentrends beurs in Utrecht. Waarom zou je nou aan zo’n wedstrijd meedoen denk je misschien? […]
Taart bakken en versieren is mijn grootste passie. Maar ik kan toch ook wel heel enthousiast worden van een mooi rustiek brood. Zo’n brood dat “Krak” […]
Ter gelegenheid van de verjaardag (ook alweer 5 dagen geleden) van mijn oudste zoon moest er natuurlijk een taart komen. Maar wat? Geen inspiratie, hij wist […]
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Melding niet meer tonenMeer lezen