Vorig weekend heb ik meegedaan aan de wedstrijd bruidstaarten op de taartentrends beurs in Utrecht. Waarom zou je nou aan zo’n wedstrijd meedoen denk je misschien? […]
Taart bakken en versieren is mijn grootste passie. Maar ik kan toch ook wel heel enthousiast worden van een mooi rustiek brood. Zo’n brood dat “Krak” […]
Ter gelegenheid van de verjaardag (ook alweer 5 dagen geleden) van mijn oudste zoon moest er natuurlijk een taart komen. Maar wat? Geen inspiratie, hij wist […]
Deze week heb ik een vanille custardcake gebakken. Collega’s waren erg enthousiast en zelf vond ik het ook een erg lekker taartje. Het heeft een beetje […]
Ik moet zeggen dat ik steeds weer versteld sta van de prachtige dingen die sommige mensen kunnen maken op het gebied van taart, suiker, chocolade en […]
Vandaag was het dan eindelijk zover: een ontmoeting met DE Peggy Porsschen. Ze gaf vandaag een workshop op de “Cake and Bake experience”- een beurs voor […]
Ja Karamel met een K dus en niet met C ;-). Ik heb het opgezocht want ik twijfelde ook… Dit weekend de gezouten karamelcupcakes van Peggy Porsschen […]
Goedemorgen, het is alweer maandag, normaal gesproken probeer ik op zondag te bloggen maar doordat ik druk was gisteren met belastingpapieren is dat er niet van […]
Het wou de afgelopen week nog maar geen lente worden maar tijdens een natte wandeling aan de Waal werden we verrast door deze prachtige regenboog!! Nog […]
VROLIJK PASEN!! We zijn de dag begonnen met een verwenontbijtje. Met paaseieren zoeken, roerei en spek, diverse ontbijtgranen, lekkere broodjes. Ik kan zo genieten van zo’n […]
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Melding niet meer tonenMeer lezen