Vorig weekend heb ik meegedaan aan de wedstrijd bruidstaarten op de taartentrends beurs in Utrecht. Waarom zou je nou aan zo’n wedstrijd meedoen denk je misschien? […]
Taart bakken en versieren is mijn grootste passie. Maar ik kan toch ook wel heel enthousiast worden van een mooi rustiek brood. Zo’n brood dat “Krak” […]
Ter gelegenheid van de verjaardag (ook alweer 5 dagen geleden) van mijn oudste zoon moest er natuurlijk een taart komen. Maar wat? Geen inspiratie, hij wist […]
Deze week heb ik een vanille custardcake gebakken. Collega’s waren erg enthousiast en zelf vond ik het ook een erg lekker taartje. Het heeft een beetje […]
Ik moet zeggen dat ik steeds weer versteld sta van de prachtige dingen die sommige mensen kunnen maken op het gebied van taart, suiker, chocolade en […]
Vandaag was het dan eindelijk zover: een ontmoeting met DE Peggy Porsschen. Ze gaf vandaag een workshop op de “Cake and Bake experience”- een beurs voor […]
Ja Karamel met een K dus en niet met C ;-). Ik heb het opgezocht want ik twijfelde ook… Dit weekend de gezouten karamelcupcakes van Peggy Porsschen […]
Goedemorgen, het is alweer maandag, normaal gesproken probeer ik op zondag te bloggen maar doordat ik druk was gisteren met belastingpapieren is dat er niet van […]
Het wou de afgelopen week nog maar geen lente worden maar tijdens een natte wandeling aan de Waal werden we verrast door deze prachtige regenboog!! Nog […]
VROLIJK PASEN!! We zijn de dag begonnen met een verwenontbijtje. Met paaseieren zoeken, roerei en spek, diverse ontbijtgranen, lekkere broodjes. Ik kan zo genieten van zo’n […]